8 Responses to “Care este pulsul normal?”

 1. scarlatescu gabriela says:

  am dureri de inima si in capul pieptului mari si de durata apar la 2 zile. tensiunea este mai mereu mare iar pulsul inimii este ridicat. uneori am si dureri mai sus de ceafa. am inteles ca ar putea fi tensiune intracraniana. ce pot face, ce ar trebui sa nu mananc sau daca as mai putea munci inttr-un domeniu cu program prelungit si stres ( vanzatoare, ospatar, bucatar, brutar? si cat de grav poate fi?
  astept raspuns. multumesc.

  • admin says:

   Sfatul meu este sa vorbiti de indata cu un cardiolog. Hipertensiunea arteriala poate duce la insuficienta renala, plus multe alte complicatii. Nu e de joaca, sa stiti!

 2. sanda says:

  am tensiunea 11 cu 8 si pulsul 91.imi puteti da un sfat va rog. multumesc

 3. ionel says:

  Buna ziua.De doua nopti ma trezesc noaptea cu o stare de neliniste care ma ridica din pat.Doar un pahar cu apa si zahar ma linisteste.Am aparat de tensiune si de fiecare data am avut 146/106 si puls 51.Imi mai arata si batai necontrolate ale inimii.Singurele probleme de care stiu sunt guta si gonartroza,de 3 zile chiar am facut 1/zi dexametazona pt criza de gonartroza.Ce ma sfatuiti sa fac?

 4. Alina0221 says:

  Tatal meu a suferit un infarct in luna noiembrie. Isi ia tratamentul recomandat de medic, zilnic…insa are pulsul scazut. Tensiunea 13 cu 8 , puls 45 … e ok? Sa fie datorită medicamentelor?

 5. mihai says:

  ateodata am emotii si o zvacneala puternica in piept…
  pulsul il verific mai mereu si este normal! 80 90 pe min. Nu stiu de ce am aceste zvacniri in piept!
  i-mi puteti da un sfat ce sa fac?

 6. monica says:

  Am tensiunea 9 cu 5,8 si 84 batai pe minut este o problema?

Leave a Reply